Влада

​Погодження будівництва АЗС на Незалежності стало причиною службового розслідування щодо заступника мера Житомира

28 January 2020, 17:16

У Житомирській міській раді проведуть службове розслідування стосовно заступника міського голови Сергія Кондратюка та в.о. начальника управління державного архітектурно-будівельного контролю ЖМР Олександра Магдюка щодо можливого неналежного виконання ними службових обов’язків.

Про це йдеться у розпорядженні Житомирського міського голови від 28 січня 2020 року.

«Визначити предметом службового розслідування виконання заступником міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Кондратюком С.М. посадових обов’язків при погодженні заяви про наміри, поданої ТОВ «ЮПІДЖІ», в.о. начальником управління державного архітектурно-будівельного контролю Житомирської міської ради Магданюком О.А. посадових обов’язків при видачі дозвільних документів при будівництві АЗС по просп. Незалежності, 29, а також питання підписання протоколу громадських слухань від 01.12.2014 року по земельній ділянці за адресою Житомир, просп. Незалежності, 29», - йдеться у розпорядженні про проведення службового розслідування.



Службове розслідування буде проводитися з 3 лютого по 2 березня. Згідно з додатком до розпорядження мера, комісію з проведення розслідування очолює головний спеціаліст, уповноважений з питань запобігання та виявлення корупції, Віктор Фещенко.

Нагадаємо, ТОВ «Юпіджи» будує торговельно-автозаправний комплекс у Житомирі на проспекті Незалежності, 29. Проти будівництва виступають мешканці прилеглих будинків, які вже кілька разів перекривали дороги та вимагали скасувати будівництво рішенням сесії міської ради. Востаннє вони перекривали проспект Миру біля готелю «Ялинка» 20 січня 2020. Крім того, 25 грудня 2019 року ГУНП у Житомирській області інформувала про відкриття кримінального провадження за фактом наїзду на мітингувальника біля будівельного майданчика майбутньої АЗС.

Як повідомляв Житомир.info, на сесії міської ради 31 жовтня 2019 року депутати скасували містобудівні умови для АЗС на проспекті Незалежності та запропонували ТОВ іншу ділянку в Житомирі, але забудовник проігнорував цю пропозицію.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: АЗС проспект Незалежності 29 службове розслідування Кондратюк Юпіджи  
Матеріали по темі