Влада

Укравтодор оголосив тендер на будівництво транспортної розв’язки на в’їзді у Київ зі сторони Житомира

30 January 2020, 13:12

29 січня Укравтодор оголосив закупівлю робіт з будівництва транспортних розв’язок на автомобільних дорогах М-05 Київ – Одеса км 15 + 390, км 21 + 847 та М-06 Київ – Чоп км 21 + 767.

Про це 30 січня повідомляє пресслужба Державного агентства автомобільних доріг.

«Виконання зазначених робіт передбачено в рамках реалізації Проекту «Покращення транспортно-експлуатаційного стану автомобільних доріг на підходах до м. Києва» за рахунок коштів позик Європейського інвестиційного банку (ЄІБ)/Європейського банку реконструкції та розвитку (ЄБРР). Укравтодор запрошує підрядників подати тендерні пропозиції на виконання робіт, що фінансуватимуться з коштів кредиту», - йдеться у повідомленні.

Всього пропонується три лоти, один з яких – «Будівництво транспортної розв’язки на автомобільній дорозі M06 Київ – Чоп: Лот 3, км 21+767». Розв’язка має з'явитися на житомирській трасі в районі села Стоянка Києво-Святошинського району. Термін виконання робіт – 730 днів (два роки).

«Процедура закупівлі відбуватиметься відповідно до принципів і правил закупівлі товарів, робіт і послуг Європейського банку реконструкції та розвитку. Будівництво вказаних транспортних розв’язок забезпечить розвантаження транспортних вузлів на зазначених міжнародних автомобільних дорогах, а також поліпшить безпеку руху в місцях концентрації транспорту на підходах до міста Києва, що, в цілому, позитивно вплине на розвиток дорожньої інфраструктури», - наголошує Укравтодор.

Як повідомляв Житомир.info, ремонт траси Житомир-Чернівці включили в затверджену Урядом «Дорожню стратегію-2020».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Укравтодор розв'язка Київ-Чоп траса  
Матеріали по темі