Влада

Мер Житомира визначив показники преміювання для своїх заступників, секретаря міськради та керівників підрозділів

30 January 2020, 16:42

Мер Житомира Сергій Сухомлин затвердив показники преміювання.

Відповідне розпорядження Сухомлин підписав 24 січня 2020 року.

«Затвердити показники преміювання виконавчих органів міської ради згідно з додатком. Керівникам виконавчих органів міської ради щомісячно до 25 числа забезпечити подання звітів про виконання зазначених показників преміювання», - йдеться у документі.

Також зазначається, що може здійснюватися додаткове преміювання, якщо значно зростатимуть обсяги робіт або ж будуть впроваджені новітні управлінські рішення та інноваційні технології.

Крім того, керівникам виконавчих органів міської ради рекомендовано розробити показники преміювання для підлеглих.


Щодо самих показників, то у секретаря, заступників мера та керуючого справами вони становитимуть середній відсоток від преміювання керівників підпорядкованих підрозділів. 40% премії старости села Вереси буди залежати від економічного зростання і розвитку села. Радники та помічники мера будуть отримувати по 75% премії у разі своєчасного та якісного виконання доручень і розпоряджень. У всіх інших ці 75% розвиті на окремі пункти, кожний з яких має свою «вагу», наприклад:

Показники преміювання для інших керівників дивіться у додатку до розпорядження.

Як повідомляв Житомир.info, керівники підрозділів Житомирської міської ради за липень-серпень 2019 року отримували премії в розмірі 75%.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: міськрада премія розпорядження  
Матеріали по темі