Влада

​У Житомирській ОДА визначили кураторів районів та міст області. Перелік

3 February 2020, 14:51

З метою оперативного вирішення завдань між заступниками голови Житомирської облдержадміністрації поділили райони та міста області.

Про це йдеться у розпорядженні голови ОДА Віталія Бунечка від 28 січня 2020 «Про розподіл обов’язків між головою, першим заступником голови та заступниками голови обласної державної адміністрації», оприлюдненому на офіційному сайті.

«З метою забезпечення оперативності у вирішенні завдань соціально-економічного розвитку районів та міст області, координації діяльності департаментів, управлінь та служб обласної державної адміністрації, закріпити за районами та містами області заступників голови облдержадміністрації», - йдеться у розпорядженні.


Скрін з розпорядження голови ОДА

Як повідомляв Житомир.info, на даний час у голови Житомирської ОДА Віталія Бунечка є чотири заступники, й лише один із них проживає у Житомирі – Віктор Градівський, який до цього очолював департамент агропромислового розвитку та економічної політики Житомирської облдержадміністрації. З 6 вересня 2019 року заступницею голови ОДА працює Наталія Остапченко, яка проживає в селі Микуличі Бородянського району Київської області й до призначення була начальницею управління фінансів Бородянської РДА Київської області. На початку листопада першим заступником голови облдержадміністрації став підприємець із Києва Володимир Федоренко. 3 27 січня 2020 заступницею голови ОДА стала Віра Рогова, яка проживає у Білій Церкві і до призначення очолювала департамент освіти і науки Київської ОДА.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ОДА заступник  
Матеріали по темі