Влада

Суд відмовив керівнику апарату Житомирської ОДА у поновленні на посаді начальника залізничного вокзалу в Києві

6 February 2020, 16:11

Суд відмовив Олегу Шарварку у задоволенні позову до акціонерного товариства «Українська залізниця» про скасування наказу про звільнення від 15.01.2019 р., поновлення на роботі та стягнення заробітної плати за час вимушеного прогулу.

Рішення Печерського районного суду м.Києва від 27 січня 2020 року оприлюднене в Єдиному державному реєстрі судових рішень.

«Встановивши, що позивача було призначено начальником виробничого підрозділу вокзал станції Київ-Пасажирський філії «Пасажирська компанія» ПАТ «Українська залізниця», на підставі трудового договору, відповідно до умов якого сторонами було погоджено строк його дії, а саме - по 15 січня 2019 року, та відповідно по закінченню трудового договору наказом від 15 січня 2019 року звільнено позивача із займаної посади, суд дійшов висновку, що при звільненні позивача з роботи на підставі пункту 2 статті 36 КЗпП України, відповідачем дотримані всі вимоги передбачені трудовим законодавством», - зазначається у рішенні суду.

Рішення може бути оскаржено до Київського апеляційного суду протягом тридцяти днів з дня проголошення.

Нагадаємо, Олег Шарварко проживає у Києві, працював на посаді начальника вокзалу «Київ-Пассажирський», був єдиним кандидатом на посаду керівника апарату Житомирської облдержадміністрації і розпорядженням голови ОДА з 17 жовтня 2019 року призначений на цю посаду.

Як повідомляв Житомир.info, у Печерський районний суд м. Києва з позовом до Укрзалізниці Олег Шарварко звернувся 19 лютого 2019 року, ухвалою від 5 квітня 2019 року суд відкрив провадження у справі й призначив перше судове засідання на 27 червня 2019 року.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Шарварко суд Укрзалізниця ОДА  
Матеріали по темі