Влада

У Житомирській області судили старшокласника, який курив біля школи

13 February 2020, 14:31

У Ружинському районі Житомирської області судили учня 10 класу Зарудинецької ЗОШ І-ІІІ ступенів, який курив сигарети на подвір’ї школи.

У Єдиному державному реєстрі судових рішень 6 лютого була оприлюднена постанова Ружинського районного суду щодо притягнення хлопця до адміністративної відповідальності.

«14 січня 2020 р. о 08 год. 50 хв. в с. Зарудинці Ружинського району Житомирської області на подвір`ї Зарудинецької ЗОШ І-ІІІ ступенів, поблизу магазину, неповнолітній гр. ОСОБА_1 курив тютюнові вироби (цигарки Київ синій) в місці, де це заборонено законом», – йдеться у матеріалах суду.

Зазначено, що свою вину підліток визнав повністю та щиро розкаявся, що стало обставиною, яка пом`якшує його відповідальність.

Скріншот з постанови суду

Тож суд постановив визнати школяра винним у вчиненні адміністративного правопорушення передбаченого ст. 175-1 ч.1 КУпАП та застосувати до нього захід впливу, передбачений ст. 24-1 КУпАП, у вигляді попередження.

Нагадаємо, рішенням від 26 грудня 2019 року Богунський райсуд Житомира звільнив від покарання матір дев’ятикласника, який 28 листопада 2019 року у школі №26, що на проспекті Миру, 59, розпилив сльозогінний газ.

Як повідомляв Житомир.info, з початку 2019 року до 9 жовтня того ж року в Житомирській області поліція задокументувала майже 350 адміністративних правопорушень, учинених підлітками. Половина з них стосувалася розпивання алкогольних напоїв у громадських місцях або появи у нетверезому вигляді. Третина – куріння у заборонених місцях.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: учень куріння Ружинський район  
Матеріали по темі