Влада

Суд оштрафував житомирянку, 15-річна дочка якої випивала у громадському місці

14 February 2020, 16:16

У Житомирі суд притягнув до відповідальності житомирянку, матір дівчини-підлітка, за неналежне виконання батьківських обов’язків.

Про це 14 лютого повідомив пресцентр Корольовського районного суду м. Житомира.

«Як зазначено в постанові суду, протокол про адміністративне правопорушення на жінку було складено за те, що вона неналежно виконувала свої батьківські обов’язки стосовно 15-річної доньки, яка вживала спиртні напої в громадському місці», – йдеться у повідомленні.

У Єдиному державному реєстрі судових рішень 12 лютого була оприлюднена постанова Корольовського районного суду щодо вказаної справи.

«ОСОБА_1 неналежним чином виконувала свої батьківські обов`язки відносно своєї неповнолітньої дочки ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , котра 10.11.2019 р., близько 18 год. 00 хв. в АДРЕСА_2, вживала спиртні напої в громадському місці», – йдеться у постанові.

Зазначено також, що на виклики до суду мати дівчини не з`являлася, хоча була поінформована про засідання, тож суд розглядав адміністративну справу без її участі.

Врешті, суд дійшов висновку, що вина жінки доведена належними доказами, в її діях вбачається склад адміністративного правопорушення, передбаченого статтею 184 КУпАП, у зв’язку з чим необхідно застосувати адміністративне стягнення у вигляді штрафу в розмірі п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян в сумі 850 гривень.

Як повідомляв Житомир.info, 6 лютого 2020 року Ружинський районний суд у Житомирській області виніс рішення в адміністративній справі щодо учня 10 клас у Зарудинецької ЗОШ І-ІІІ ступенів, який курив сигарети на подвір’ї школи.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: суд штраф спиртне  
Матеріали по темі