Влада

Перша в новому році сесія Житомирської облради відбудеться на початку березня

17 February 2020, 16:59

Голова обласної ради Володимир Ширма 17 лютого підписав розпорядження про скликання 30-ї сесії обласної ради сьомого скликання: перша в цьому році сесія відбудеться 5 березня.

Про це 17 лютого повідомляє пресслужба облради.

«На розгляд депутатського корпусу вносяться питання затвердження звіту про виконання обласного бюджету Житомирської області за 2019 рік; внесення змін до обласного бюджету Житомирської області на 2020 рік, питання комунальної власності та інші. Питання, над якими працюватимуть депутати на сесії, будуть розглянуті під час засідань постійних комісій обласної ради. Засідання президії обласної ради планується провести 2 березня. На пленарне засідання сесії обласної ради запрошуються народні депутати України, голова, заступники голови, директори департаментів, начальники управлінь, відділів облдержадміністрації, голови районних рад, міські голови, керівники об’єднаних територіальних громад, голови райдержадміністрацій, керівники обласних об’єднань, організацій та установ, представники засобів масової інформації», - йдеться у повідомленні.

Початок засідання сесії запланований на 10:00 год.

Нагадаємо, остання минулорічна сесія обласної ради проходила 18 грудня.

Як повідомляв Житомир.info, у 2020 році в Житомирській міськраді вже скликали дві позачергові сесії: 9 січня секретар міської ради Наталія Чиж терміново скликала позачергову сесію на 11:30, але через відсутність кворуму вона не відбулася; на 7 лютого мер Сергій Сухомлин скликав позачергову сесію заради семи питань, але сам на неї не прийшов.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: облрада сесія розпорядження  
Матеріали по темі