Влада

​Житомирська міська рада збирається доручити депутату розібрати шкільний туалет

19 February 2020, 13:28

Депутати Житомирської міської ради хочуть надати дозвіл загальноосвітній школі №10 списати вуличний туалет і доручити директору Олександру Величку, який є депутатом міськради, «провести списання, розбирання та зняття з балансу вуличного туалету».

Проєкт рішення сесії «Про списання об’єкту нерухомого майна» 18 лютого опублікували на сайті Житомирської міської ради.

«Міська рада вирішила: 1. Надати дозвіл Житомирській загальноосвітній школі № 10 на списання вуличного туалету 1958 р, що знаходиться на території школи за адресою: м. Житомир, Київське шосе, 37, у зв’язку з аварійністю та неможливістю безпечної експлуатації. 2. Директору Житомирської загальноосвітньої школи № 10 провести списання, розбирання та зняття з балансу вуличного туалету. 3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради згідно з розподілом обов’язків», – йдеться у проєкті рішення.



Нагадаємо, у розпорядженні голови ОДА №353 від 07.10.2019 «Про хід підготовки закладів освіти області до нового 2019/20 навчального року та роботи в осінньо-зимовий період» зазначено, що учні 12% шкіл Житомирської області змушені користуватися вуличними вбиральнями

Як повідомляв Житомир.info, 3 лютого 2020 року на сайті Житомирської ОДА опублікували розпорядження голови Житомирської ОДА Віталія Бунечка «Про розвиток ефективної мережі закладів та надання якісних освітніх послуг», в якому вказано, що у 95 школах побудували внутрішні туалети.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: туалет школа депутат директор  
Матеріали по темі