Влада

Для обстеження жителів житомирської міської ОТГ придбають ангіограф за 25 мільйонів

21 February 2020, 09:52

Депутати Житомирської міської ради на позачерговій сесії 20 лютого виділили 13, 46 мільйонів гривень для купівлі ангіографа, який функціонуватиме на базі КП «Лікарні №2ім. В. П.Павлусенка».

Про це 21 лютого повідомили на сайті Житомирської міської ради.

«На придбання обладнання з місцевого бюджету буде спрямовано 13, 46 мільйонів гривень. Загальна жвартістьангіографічного обладнання становить орієнтовно 25 млн грн.Планується, що закупівля здійсниться на умовах співфінансування з міського та державного бюджетів. Як зазначалося під час засідання, ангіограф дороговартісний, але вкрай необхідний для діагностики та лікування важких серцево-судинних захворювань, і сучасне медичне обладнання сприятиме підвищенню якості надання медичних послуг», – йдеться у повідомленні.

Заступниця міського голови Марія Місюрова уточнила, що ангіограф використовуватимуть для всіх жителів Житомирської міської ОТГ.

«Мова йде про ангіограф не для пацієнтів лікарні № 2 чи лікарні №1 , а для всіх мешканців Житомирської міської ОТГ», – зазначила заступниця міського голови Марія Місюрова.

Нагадаємо, 20 лютого заради лікарні мер скликав позачергову двогодинну сесію Житомирської міськради.
Як повідомляв Житомир.info, на сесії 20 лютого житомирські депутати з’ясовували, хто винен у тому, що міську лікарню №2 не внесли до списку опорних.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: лікарня ангіограф депутати сесія  
Матеріали по темі