Влада

Мер Житомира ще на місяць продовжив службове розслідування щодо свого заступника

2 March 2020, 13:38

Мер Житомира Сергій Сухомлин вирішив продовжити службове розслідування щодо свого заступника Сергія Кондратюка ще на місяць.

26 лютого Сухомлин підписав розпорядження «Про внесення змін до розпорядження міського голови від 28.01.2020 № 79 "Про проведення службового розслідування"».

Строк службового розслідування, яке мало завершитися 2 березня, тепер встановлений з 3 лютого по 2 квітня 2020 року.

Нагадаємо, 28 січня 2020 року мер Сергій Сухомлин підписав розпорядження про службове розслідування, предметом якого є «виконання заступником міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Кондратюком С.М. посадових обов’язків при погодженні заяви про наміри, поданої ТОВ «ЮПІДЖІ», в.о. начальником управління державного архітектурно-будівельного контролю Житомирської міської ради Магданюком О.А. посадових обов’язків при видачі дозвільних документів при будівництві АЗС по просп. Незалежності, 29, а також питання підписання протоколу громадських слухань від 01.12.2014 року по земельній ділянці за адресою Житомир, просп. Незалежності, 29».


Як повідомляв Житомир.info, ТОВ «Юпіджи» будує торговельно-автозаправний комплекс у Житомирі на проспекті Незалежності, 29. Проти будівництва виступають мешканці прилеглих будинків, які вже кілька разів перекривали дороги та вимагали скасувати будівництво рішенням сесії міської ради. На сесії міської ради 31 жовтня 2019 року депутати скасували містобудівні умови для АЗС на проспекті Незалежності та запропонували ТОВ іншу ділянку в Житомирі, але забудовник проігнорував цю пропозицію.

Депутат міськради Роман Гунртовенко в січні 2020 року підготував проєкт рішення «Про встановлення заборони (мораторію) на будівництво, розміщення та прийняття в експлуатацію автозаправочних станцій в житлових та рекреаційних зонах на території Житомирської міської об’єднаної територіальної громади». На позачерговій сесії 7 лютого не вистачило голосів, щоб включити це питання до порядку денного, на позачерговій сесії 20 лютого проєкт рішення був у порядку денному, але не набрав достатньої кількості голосів «за».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Кондратюк службове розслідування АЗС розпорядження 
Матеріали по темі