Влада

Мер Новограда-Волинського подав декларацію перед звільненням: зарплата за два місяці – 148 тис. грн

11 March 2020, 11:08

Мер Новограда-Волинського Віктор Весельський за два місяці поточного року отримав 148 тис. грн зарплати.

Декларацію перед звільненням Весельський оприлюднив 6 березня.

Зазначається, що з 1 січня по 27 лютого 2020 року від виконавчого комітету Новоград-Волинської міської ради він отримав 148 тис. 017 грн зарплати. За цей же час йому виплатили 19 тис. 305 грн пенсії. Крім того, Віктор Весельський отримав 2 тис. 500 грн компенсації від департаменту праці та соціального захисту Новоград-Волинської міської ради.

Нагадаємо, мер Новограда-Волинського Віктор Весельський, який минулого року чотири місяці перебував на лікарняному, отримав за 2019 рік 482 тис. 315 грн зарплати, 115 тис. 827 грн пенсії та 15 тис. грн компенсації від департаменту праці та соціального захисту. Щорічну декларацію Весельський оприлюднив 27 лютого і цього ж дня на сесії Новоград-Волинської міської ради він повідомив, що достроково складає повноважень міського голови за станом здоров’я й з березня працюватиме в Національній академії медичних наук.

Як повідомляв Житомир.info, у 2015 році помічник президента Національної академії медичних наук України, киянин Віктор Весельський переміг на виборах мера Новограда-Волинського: він балотувався від Блоку Петра Порошенка «Солідарність» й отримав підтримку 54,1% виборців. На позачерговій сесії Новоград-Волинської міської ради 6 листопада 2018 року депутати визнали роботу мера незадовільною та висловити міському голові недовіру, але в грудні не змогли зібратися на сесію, щоб відправити мера у відставку.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Весельський декларація Новоград-Волинський звільнення  
Матеріали по темі