Влада

​У Житомирській області депутата райради засудили до 4 років позбавлення волі за привласнення бюджетних 322 тис. грн

11 March 2020, 16:31

У Житомирській області до 4 років позбавлення волі засудили директора підприємства, депутата Олевської районної ради, який під час будівельних робіт заволодів бюджетними коштами на суму понад 320 тис грн.

Про це 11 березня повідомили на сайті прокуратури Житомирської області.

«Прокуратурою Житомирської області здійснено публічне обвинувачення у справі за фактом службового підроблення та заволодіння бюджетними коштами директором приватного підприємства під час виконання комплексу будівельних робіт у с. Радовель Олевського району. Судовим слідством установлено, що директор приватного підприємства, депутат Олевської райради 6-го скликання, виконуючи відповідно до укладених договорів будівельні роботи у селі Радовель Олевського району, підробив офіційні документи та заволодів бюджетними коштами на загальну суму 322 тис грн. Зокрема, протягом 2015-2016 рр, під час виконання комплексу будівельних робіт (капітальний ремонт будинку культури, капітальний ремонт огорожі кладовища, встановлення огорожі на одній з вулиць села тощо) директором при складанні офіційних документів було завищено обсяги та вартість виконаних робіт, а подекуди відображено обсяги робіт, які насправді не були виконані», – йдеться у повідомленні.

На сайті зазначають, що вироком Ємільчинського районного суду особу визнано винним у скоєнні злочину за ч. 2, ч. 3 ст. 191 КК України (заволодіння службовою особою, шляхом зловживання службовим становищем, чужим майном, вчинене повторно) та призначено покарання у виді позбавлення волі строком на 4 роки з позбавленням права обіймати керівні посади на підприємствах, які надають послуги у сфері будівництва, строком на 3 роки.

Як стало відомо Житомир.info, мова йде про депутата райради від ВО «Батьківщина» Анатолія Юзькова.

На ресурсі Clarity-project.info розміщена інформація, що Юзьков Анатолій Лаврентійович є фізичною особою підприємцем, керівником ПП Будпослуги №1, ПП Спецрембудсервіс-А та бенефіціаром дочірнього підприємства «Будпослуги №2» приватного підприємства «Будпослуги №1».

Як повідомляв Житомир.info, на ремонті школи в ОТГ Житомирської області розтратили понад мільйон бюджетних коштів, – прокуратура.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Радовель депутат райрада бюджет  
Матеріали по темі