Влада

Після спецперевірок голова Житомирської ОДА призначив директора департаменту культури, молоді та спорту

14 March 2020, 09:07

Голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко 12 березня підписав розпорядження про призначення на посаду директора департаменту культури, молоді та спорту Максима Обшту. Переможець конкурсу пройшов особисту співбесіду з головою ОДА, спецперевірку та отримав погодження від Міністерства культури, молоді та спорту України.

Про це 13 березня повідомили на сайті Жиитомирської ОДА.

«Призначити ОБШТУ Максима Ігоровича на посаду директора департаменту культури, молоді та спорту Житомирської обласної державної адміністрації, як переможця конкурсу, з посадовим окладом згідно з штатним розписом з 13 березня 2020 року», – йдеться у розпорядженні голови ОДА.

На сайті ОДА повідомляють, що Обшта Максим Ігорович народився 25 липня 1985 року у с.Рея Бердичівського району. У 2007 році закінчив Житомирський державний технологічний університет за спеціальністю «Облік і аудит». З жовтня 2016 до березня 2020 року працював на посаді начальника відділу контролю у соціальній галузі та сфері культури Управління Північного офісу в Житомирській області.

Зазначимо, що Обшта Максим Ігорович в березні 2019 року подавав щорічну декларацію, перебуваючи на посаді начальника відділу контролю у соціальній галузі та сфері культури Управління Північного офісу Держаудитслужби в Житомирській області.

Як повідомляв Житомир.info, після особистої співбесіди голова Житомирської ОДА обрав директора департаменту культури, молоді та спорту.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Обшта департамент культури ОДА Бунечко  
Матеріали по темі