Влада

Колишній директор Київського вокзалу за кілька місяців роботи в Житомирській ОДА отримав 280 тис. грн зарплати

16 March 2020, 15:48

Керівник апарату Житомирської облдержадміністрації Олег Шарварко за час роботи в ОДА отримав 280 тис. 842 грн зарплати.

Декларацію за 2019 рік Шарварко оприлюднив 13 березня.

Крім зарплати в ОДА, Олег Шарварко також отримав 21 тис. 599 грн зарплати відПАТ «Укрзалізниця», з якою судився щодо поновлення на посаді директора Київського залізничного вокзалу. Також вказано 49 тис. грн доходу від Макаревич Олени Анатоліївни за проданий автомобіль Mitsubishi Outlander.

Зауважимо: в декларації вказано, що Шарварку з 25 листопада 2017 року належить легковик Mitsubishi Outlander 2009 р.в. вартістю 49 тис. грн. Цей же автомобіль був у Олега Шарварка в 2018 році. Можливо, згодом зявиться виправлена декларація керівника апарату, де він «згадає», що автомобіля вже нема.

Нагадаємо, Олег Шарварко проживає у Києві, працював на посаді начальника вокзалу «Київ-Пассажирський», був єдиним кандидатом на посаду керівника апарату Житомирської облдержадміністрації і розпорядженням голови ОДА з 17 жовтня 2019 року призначений на цю посаду. За інформацією сайту ОДА, до цього з серпня 2019 року він був радником: спочатку – голови ОДА, а потім – голови патронатної служби апарату Житомирської облдержадміністрації.

Як повідомляв Житомир.info, Печерський районний суд м.Києва рішенням від 27 січня 2020 року відмовив Олегу Шарварку у задоволенні позову до акціонерного товариства «Українська залізниця» про скасування наказу про звільнення від 15.01.2019 р., поновлення на роботі та стягнення заробітної плати за час вимушеного прогулу.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Шарварко декларація зарплата керівник апарату ОДА  
Матеріали по темі