ДОПОМОГА

Укрпошта на час карантину запровадила безкоштовну доставку готівки та продуктів для пенсіонерів

23 March 2020, 16:20

Укрпошта пропонує рішення для допомоги з купівлею продуктів стареньким у селі чи в іншому місті.

Про це 23 березня повідомив генеральний директор АТ «Укрпошта» Ігор Смілянський.

«37% українців не мають банківських рахунків, а це означає, що і шансу отримати пенсії, грошові виплати чи перекази на карту для них не є можливим. Розуміємо, що в умовах карантину ситуація ще ускладнилася, бачимо як в рази виріс попит на послугу «З картки додому». Тому вирішили відсьогодні та до кінця дії карантину прибрати на неї комісію взагалі. Це означає, що будь-хто може надіслати гроші зі свого карткового рахунку, а наші листоноші віддадуть готівку вашому адресату прямо в руки. І на ці гроші пенсіонери, чи будь-хто, зможе замовити продукти у наших листонош, які вони доставляють також БЕЗКОШТОВНО», - йдеться у його дописі на сторінці Facebook.

На изображении может находиться: один или несколько человек и текст

Забрати переказ можна також у відділенні, але Укрпошта радить замовити адресну доставку та не наражати своїх близьких на небезпеку, адже люди старшого віку мають більший ризик захворіти.

Скористатися послугою можна тут

Нагадаємо, мобільний оператор lifecell почав безкоштовно нараховувати 20 ГБ інтернету та 1500 хвилин для дзвінків на міські та мобільні номери по Україні медичним працівникам, «Нова пошта» на час карантину скасувала плату за зберігання посилок.

Як повідомляв Житомир.info, 19 березня 2020 року житомиряни створили кілька Facebook-груп, де люди пропонують підвозити медиків до роботи.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Укрпошта готівка доставка Смілянський  
Матеріали по темі