Влада

В Україні закривають всі аеропорти, крім «Борисполя», а громадянам забороняють виїжджати за кордон

23 March 2020, 18:06

Кабінет міністрів на засіданні 23 березня ухвалив рішення про заборону громадянам покидати Україну з туристичною метою та закриття всіє аеропортів, крім «Борисполя».

Про це повідомив прем’єр-міністр Денис Шмигаль.

«Уряд сьогодні зібрався на позачергове засідання. У зв'язку зі збільшенням кількості людей, захворілих на COVID-19, прийняли наступні важливі рішення: від завтра (24 березня) з 12:00 заборонити громадянам покидати Україну з туристичною метою. Діяльність усіх аеропортів, окрім Борисполя, – буде припинена. Це стосується виключно пасажирських перевезень. Виняток становлять заходи державної необхідності за окремими наказами відповідних міністерств. Ми розуміємо, що рішення непопулярне та незручне. Але ми також бачимо, що темпи поширення коронавірусу на території України зростають. Тому маємо посилювати обмежувальні заходи», - наголосив глава Уряду.

Нагадаємо, Верховна рада збирається розглянути питання про запровадження в Україні режиму надзвичайного стану у зв’язку з поширенням коронавірусу.

Як повідомляв Житомир.info, станом на 23:00 год. 22 березня 2020 року в Україні було зафіксовано 73 випадки коронавірусної хвороби COVID-19.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: КМУ аеропорт карантин Шмигаль коронавірус  
Матеріали по темі