Влада

Начальник управління дорожнього будівництва Житомирської ОДА після звільнення купив за 35 тис. грн Toyota Camry

31 March 2020, 11:21

Колишній начальник управління дорожнього будівництва та інфраструктури Житомирської облдержадміністрації Роман Крисюк після звільнення отримав страхові виплати та купив за 35 тис. грн автомобіль.

Декларацію за 2019 рік Крисюк оприлюднив 30 березня.

Зазначається, що минулого року Роман Крисюк отримав в управлінні ОДА 471 тис. 940 грн зарплати (з 1 січня по 11 жовтня) та 13 тис. 058 грн страхових виплат. Його дружина Антоніна Гринишина заробила підприємницькою діяльністю 872 тис. 666 грн. Зазначимо, що ФОП Гринишина займається роздрібною торгівлею одягом у спеціалізованих магазинах.

Щодо змін у майновому стані, то 21 грудня 2019 року Роман Крисюк став власником автомобіля Toyota Camry 2015 р.в., вказана вартість автомобіля – 35 тисяч гривень.

Також після звільнення у екс-начальника управління стало менше готівки: в декларації перед звільненням Крисюк вказував 120 тис. грн готівки, за 2,5 місяці сума зменшилася до 100 тис. грн.

Нагадаємо, на прес-конференції 28 серпня 2019 року новий голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко розповів, що запросив до себе цього дня на 10:00 начальника управління дорожнього будівництва та інфраструктури Романа Крисюка, щоб запропонувати йому звільнитися, але той замість цього пішов до лікарні. 30 вересня 2019 року голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко вирішив припинити шляхом приєднання управління дорожнього будівництва та інфраструктури, яким керував Роман Крисюк, і відділу енергетичного менеджменту, який очолював Геннадій Забродський, до департаменту регіонального розвитку. 11 жовтня Крисюк все ж звільнився з посади начальника управління «за згодою сторін».

Як повідомляв Житомир.info, поліція розслідує розтрату коштів, виділених з бюджету на утримання доріг Житомирської області в 2019 році: мова йде про тендер на суму 320 млн грн, договір управління ОДА під керівництвом Романа Крисюка підписало з ТОВ «Житомирський автодор».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Крисюк декларація автомобіль  
Матеріали по темі