Влада

Президент Володимир Зеленський приїде в Житомирську область, програма візиту поки не відома

7 September 2020, 14:46

Президент Володимир Зеленський 8 вересня здійснить робочу поїздку до Житомирської області.

Про це 7 вересня повідомляє пресслужба облдержадміністрації в оголошенні щодо акредитації журналістів.

«Завтра, 08 вересня, Президент України Володимир Зеленський здійснить робочу поїздку до Житомирської області. Для акредитації ЗМІ необхідно сьогодні, до 17:00 07 вересня, надіслати на електронну адресу obl_info@ukr.net таку інформацію: прізвище, ім’я та по батькові; назва ЗМІ; посада; номер телефону; копія/фото редакційного посвідчення; серія та номер паспорта та дата видачі. ОБОВ’ЯЗКОВО акредитованим журналістам мати з собою паспорт, редакційне посвідчення та засоби індивідуального захисту», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, президент відвідує з робочими поїздками регіони України, оглядаючи об’єкти Національної програми «Велике будівництво». За інформацією Житомирської ОДА від 5 червня 2020 року, в області «Велике будівництво» включає такі об'єкти: 11 шкіл; 6 садочків; 6 стадіонів та інших об’єктів спорту; 7 приймальних відділень; 25 інших закладів охорони здоров’я; 2 об’єкти культури; 53 об’єктів дорожнього господарства.

Як повідомляв Житомир.info, перший візит президента Володимира Зеленського в Житомирську область був 12 серпня 2019 року – він в Олевську представив нового голову ОДА Віталія Бунечка. 4 жовтня цього ж року Зеленський приїхав до Житомира на Другий Форум регіонів, де зустрівся з президентом Республіки Білорусь Олександром Лукашенком.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Зеленський візит акредитація  
Матеріали по темі