Влада

​Через запровадження червоної зони в Житомирській області відтермінували проведення сесії облради

2 March 2021, 10:55

У зв’язку з запровадженням у Житомирській області червоного рівня емідемічної небезпеки вирішили перенесли дату проведення сесії обласної ради, яка мала відбутися 11 березня.

Про це йдеться у розпорядження голови Житомирської облради Володимира Федоренка №22 від 1 березня 2021 «Про внесення змін у розпорядження голови обласної ради від 18.02.2021 №19 «Про скликання третьої сесії обласної ради», оприлюдненому на сайті облради увечері 1 березня.

«Відтермінувати проведення третьої сесії обласної ради восьмого скликання на період до скасування Державною комісією з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій карантинних обмежень «червоної зони» у Житомирській області», - йдеться у розпорядженні голови облради.



У пресслужбі Житомирської облради також зазначили, що засідання постійних комісій та сесії обласної ради відбудуться після скасування дії відповідних обмежень.

«Рішення щодо скасування «червоного» рівня приймається Державною комісією з питань ТЕБ та НС у разі стабілізації епідемічної ситуації у регіоні протягом не менш ніж п’яти днів підряд», - повідомили в пресслужбі облради.

Як повідомляв Житомир.info, депутати Житомирської облради планували зібратися на сесію 11 березня, на якій мали заслухати звіт голови ОДА Віталія Бунечка.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: сесія облрада карантин коронавірус  
Матеріали по темі