Влада

Голова Житомирської облради призначив керівником геріатричного пансіонату члена Радикальної партії

22 April 2021, 12:49

Голова Житомирської обласної ради Володимир Федоренко призначив нового керівника комунальної установи «Коростенський геріатричний пансіонат для ветеранів війни та праці».

21 квітня Федоренко підписав розпорядження про звільнення з посади виконуючого обов’язки директора Якова Шишука та призначення в.о. директора Валентину Лазаренко.

Зазначимо, що 21 квітня пресслужба обласної ради повідомляла, що заступник голови обласної ради Володимир Ширма відвідав комунальну установу «Коростенський геріатричний пансіонат для ветеранів війни та праці» і вручив грамоту обласної ради керівнику закладу за багаторічну сумлінну працю та високий професіоналізм.

«Яків Омелянович Шишук очолює заклад вже 33 роки. За цей час Коростенський геріатричний пансіонат став одним з найкращих установ соціального захисту не тільки в області, а й в Україні. Від голови обласної ради, депутатів та від мене особисто прийміть слова щирої вдячності за те, що ви робите!», - зазначив заступник голови обласної ради.

В інформації також зазначалося, що відповідно до розпорядження голови обласної ради Яків Шишук звільнений з посади в.о. директора комунальної установи відповідно до поданої заяви.

Нова керівниця геріатричного пансіонату Валентина Лазаренко працює заступником директора цього закладу з 2019 року: 19 червня цього року вона оприлюднила декларацію кандидата на посаду заступника директора закладу і цього ж дня була зареєстрована кандидатом в депутати Верховної ради – №121 у виборчому списку Радикальної партії Олега Ляшка.

На місцевих виборах 2020 року Валентина Лазаренко, яка є членом РПЛ, обрана депутатом Коростенської міської ради: вона була першим номером списку кандидатів від Радикальної партії Ляшка.

Валентина Лазаренко та Сергій Крамаренко, який до листопада 2020 року був першим заступником голови обласної ради, а зараз очолює фракцію РПЛ в облраді (фото з Facebook Лазаренко)

Нагадаємо, в Житомирській обласній раді восьмого скликання продовжується «традиція» влаштування депутатів або членів партій, які мають фракції в раді, на посади керівників комунальних підприємств.

Як повідомляв Житомир.info, 2 квітня 2021 року голова облради Володимир Федоренко звільнив керівника Тетерівського дитячого будинку-інтернату і призначив на його місце члена ВО «Батьківщина» Володимира Мазяра. Колектив комунальної установи «Тетерівський дитячий будинок-інтернат» Житомирської обласної ради звернувся до голови облради Володимира Федоренка з проханням залишити на посаді керівника закладу Олександра Поліщука.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: облрада призначення геріатричний пансіонат Лазаренко РПЛ  
Матеріали по темі