Влада

​У Житомирі директори двох комунальних лікарень отримають премії у розмірі трьох окладів

22 May 2021, 13:51

Директори житомирських лікарень №1 та №2 отримають премії у розмірі 100% від трьох місячних окладів. Ще двоє керівників комунальних закладів охорони здоров’я отримають премії у розмірі 30% від трьох місячних окладів.

Про це йдеться у відповідних розпорядженнях міського голови №428 та №429 від 20 травня, оприлюднених на сайті Житомирської міськради 21 травня.

«Відповідно до розпорядження міського голови від 13.02.2019 №175 «Про затвердження показників преміювання директорів комунальних закладів охорони здоров’я м.Житомира» зі змінами, за ефективне управління комунальними підприємствами преміювати директорів комунальних підприємств Житомирської міської ради за І квартал 2021 року в розмірі, визначеному нижче, по кожному підприємству за фактично відпрацьований час», - йдеться в розпорядженні міського голови.

Відтак, директори КП «Лікарня №1» та КП «Лікарня №2 ім. В.П. Павлусенка» Житомирської міськради Володимир Мордюк та Ігор Кухарук отримають премії у розмірі 100% до трьох місячних окладів з урахуванням підвищення завищу кваліфікаційну категорію та іншими поліклінічними підвищеннями за контрактом.

«Відповідно до розпорядження міського голови від 31.03.2020 №302 «Про оплату праці, умови та показники преміювання керівників комунальних закладів охорони здоров’я, що діють в організаційно-правовій формі комунальних некомерційних підприємств» зі змінами, за ефективне управління комунальними підприємствами преміювати директорів комунальних підприємств Житомирської міської ради за І квартал 2021 в розмірі, визначеному нижче, по кожному підприємству за фактично відпрацьований час», - йдеться у наступному розпорядженні мера.

За цим документом директор КП «Дитяча лікарня імені В.Й.Башека» Володимир Галайба та директор КП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Віктор Шрамко отримають премії у розмірі 30% до трьох місячних посадових окладів за контрактом за фактично відпрацьований час.

Як повідомляв Житомир.info, 12 березня 2021 мер Житомира розпорядився преміювати за роботу в ІV кварталі 2020 року 11 керівників комунальних підприємств: вони отримали від 18 до 30% від трьох посадових окладів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: премія КП лікарня директор  
Матеріали по темі