ДОПОМОГА

У Житомирі приватні клініки починають безоплатно приймати пацієнтів з гострим болем

27 February 2022, 16:13

Клініка «Медібор» розпочинає безкоштовний прийом громадян.

Про це 27 лютого Житомир.info повідомив власник клініки Віктор Борщівський.

«Колектив розуміє важливість вчасної медичної допомоги всім, хто має загострення хронічних захворювань, чи потребу в обов’язковому медичному огляді, як то вагітні жінки. Важливо, щоб в цей важкий для всіх час, ми згуртувалися і підтримували один одного чим можемо», - сказав Віктор Борщівський.

Адреси відділень, що готові прийняти безкоштовно пацієнтів:

вул. Перемоги, 32, (для поліклінічної допомоги дітям),

вул. Велика Бердичівська, 47 (допомога жінкам і вагітним),

вул. Велика Бердичівська, 59 (поліклінічна багатопрофільна допомога).

Відділення будуть відкриті з 09:00.

«Час роботи відділень залежить від кількості пацієнтів та ситуації в місті. Наголошуємо, що прийом в клініці буде проходити на безоплатній основі», - зазначили в клініці «Медібор».

Також з 28 лютого безоплатно буде приймати пацієнтів житомирська клініка «Відновлення», яка знаходиться на вул.Любарська, 4.

«Відновлення» буде працювати безкоштовна з завтра для людей із гострим болем по напрямках травматологія, вертебрологія, неврологія», - розповів Житомир.info засновник клініки Матвій Хренов.

Клініка працюватиме з 9.00 до 15.00, телефон для довідок: 0 800 305 860.

Нагадаємо, з 28 лютого 2022 року вірусологічна лабораторія Житомирського обласного лабораторного центру безкоштовно буде проводити дослідження на COVID-19 методом ПЛР.

Оперативну інформацію від силових структур України станом на 27 лютого 2022 читайте тут

Як повідомляв Житомир.info, вранці 24 лютого Путін почав війну з Україною: близько 5:00 розпочалися ракетні обстріли військових об'єктів по всій Україні та уздовж кордону – від Луганська до Житомира. О 6:50 президент Володимир Зеленський оприлюднив звернення щодо введення воєнного стану, закликавши українців по можливості залишатися вдома і не панікувати. Через годину після брифінгу Верховна рада проголосувала за проєкт закону про затвердження указу президента «Про введення воєнного стану в Україні».

Ввечері 24 лютого президент підписав указ про створення на базі ОДА військових адміністрацій, а згодом своїм указом оголосив загальну мобілізацію по всій країні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: клініка Медибор Відновлення лікар  
Матеріали по темі