Влада

Начальник ОВА нагадав жителям Житомирської області, куди повідомляти про проблеми у роботі «Пунктів незламності»

25 November 2022, 17:47

За 9 місяців війни Україна неодноразово продемонструвала всьому світу здатність долати надскладні виклики. З цього тижня в наше життя увійшли «Пункти незламності».

На цьому 25 листопада акцентував начальник Житомирської обласної військової адміністрації Віталій Бунечко.

«Тут кожен з жителів області, хто через терористичні атаки ворога надовго залишився без світла, може зарядити свій телефон, зігрітися, зв’язатися зі своїми близькими, зустріти нових друзів, чи може, навіть, свою любов», – пише Віталій Бунечко у своєму Telegram.

Також начальник ОВА наголошує, що реакція на можливі труднощі в роботі «Пунктів незламності» повинна бути постійно та оперативною. Він також просить негайно повідомляти Житомирську обласну військову адміністрацію про можливі проблеми у роботі кожного з пунктів за телефоном: 067 499-29-16.

Адреси пунктів за посиланням: https://cutt.ly/81oetEj

Зауважимо, що начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко 24 листопада, розповідаючи про «Пункти незламності» в області, казав про задачу заповнити всі такі пункти Starlink.

Як повідомляв Житомир.info, ввечері 23 листопада 2022 року містяни грілися та заряджали гаджети в «Пунктах незламності», в той час, як у місті почали відновлювати електропостачання, яке відключили після 14:30 після масованих ракетних ударів російських окупантів по інфраструктурних об’єктах в різних регіонах України. В одному з таких пунктів люди були і вранці 24 листопада. Адреси пунктів незламності у Житомирі та селі Вереси дивіться тут.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Пункт незламності пункт обігріву Бунечко ОВА  
Матеріали по темі