Влада

Камбін ліквідував управління виконавчої дирекції Фонду соцстраху в Житомирській області

28 December 2022, 16:59

Кабінет міністрів ухвалив рішення про припинення Фонду соціального страхування України та управлінь виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України.

Відповідна постанова від 27 грудня 2022 року оприлюднена на Урядовому порталі.

«Припинити з 1 січня 2023 р., реорганізувавши шляхом приєднання до Пенсійного фонду України», - йдеться у документі.

Постановою також утворюється комісія з реорганізації Фонду соціального страхування України та комісії з реорганізації управлінь виконавчої дирекції Фонду в усіх областях України і місті Києві.

Головою комісії з реорганізації управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Житомирській області призначений Барановський Олександр Володимирович. Людина з таким ПІБ зараз очолює Житомирську обласну профспілку організації працівників Пенсійного фонду України.

Нагадаємо, в.о. начальника управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Житомирській області Валерій Прокопчук на місцевих виборах 2020 року був обраний депутатом Житомирської обласної ради від партії «Слуга народу». Валерій Прокопчук також є співзасновником благодійного фонду «Розвиток Полісся», через який його рідний брат оформлював документи для виїзду чоловіків, що підлягають мобілізації, за кордон.

Як повідомляв Житомир.info, в червні 2018 року в кав’ярні у центрі Житомира на хабарі затримали заступника директора виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Житомирській області.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: КМУ ліквідація соцстрах ФСС Прокопчук ПФУ 
Матеріали по темі