Влада

В селищній раді Житомирського району провели обшуки по справі про закупівлю генераторів та ремонти сховищ

2 February 2023, 17:20

В Новогуйвинській селищній раді Житомирського району 2 лютого працівники департаменту стратегічних розслідувань проводили обшуки.

Про це повідомила пресслужба селищної ради.

«Сьогодні 02 лютого працівниками ДСР та представниками головного управління поліції проведено обшуки та вилучення документів в селищній раді. Працівниками правоохоронних органів відкрито кримінальне провадження, в ході якого здійснюється дослідження та процесуальні дії з метою вивчення процедур тендерних закупівель щодо придбання генераторів та проведення ремонтів сховищ. Керівництво та працівники селищної ради співпрацюють з правоохоронними органами, надали доступ до речей і документів, що перебувають у володінні службових осіб, та розраховують на неупереджене та об’єктивне слідство», - йдеться у повідомленні.

Вилучені документи досліджуватимуться в ході експертиз. Після проведення відповідних слідчих дій буде надано оцінку діям підрядних організацій, технічному нагляду, а також будуть прийняті відповідні рішення.


Нагадаємо, співробітники НАБУ та САП викрили та припинили діяльність організованого злочинного угрупування з розкрадання бюджетних коштів. До складу злочинної групи входив заступник міністра розвитку громад, територій та інфраструктури України Василь Лозинський. 21 січня Лозинського затримали під час отримання неправомірної вигоди у розмірі 400 тис. доларів: ці кошти він одержав за сприяння в укладанні договорів на закупівлю обладнання та техніки. Кримінальне провадження було зареєстровано у вересні 2022 року.

Як повідомляв Житомир.info, на початку січня 2023 року генератор, подовжувачі та інвертор від столиці Естонії отримали вісім громад Житомирської області.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: обшук Новогуйвинське тендер генератор ДСР  
Матеріали по темі