Влада

Колишня директорка міського Палацу культури очолила Житомирський обласний літературний музей (оновлено)

17 February 2023, 09:47

У Житомирському обласному літературному музеї – новий керівник. Ним стала Наталія Чісліна.

Про це 16 лютого на своїй Facebook-сторінці повідомив Житомирський обласний краєзнавчий музей.

«Знайомтесь – Наталя Чісліна – від сьогодні очільниця Житомирського обласного літературного музею. В добрий час!», – йдеться у дописі.

Оновлено о 15:03 год. 17 лютого 2023 року

В обідню пору 17 лютого Житомирський обласний краєзнавчий музей відредагував допис, внісши суттєві зміни. Так, зазначено, що Наталія Чісліна очолила відділ музею.

«Знайомтесь – Наталя Чісліна – від сьогодні завідувачка відділу Житомирського обласного літературного музею», – йдеться у дописі зі змінами.

Допис, оприлюднений Житомирським обласним краєзнавчим музеєм о 18:06 год. 16 лютого 2023 року:

Той же допис зі змінами, внесеними о 12:49 год. 17 лютого 2023 року:

Нагадаємо, з 4 січня 2019 житомирянка з педагогічною та економічною вищими освітами Наталія Чісліна керувала міським Палацом культури.

8 лютого 2021 року наш фотокореспондент знімав репортаж про те, як працює Палац культури під час карантину. Перед цим депутатка Житомирської міської ради Олена Розенблат, яка є членом бюджетної комісії, у блозі висловила свої зауваження до доповіді керівника КЗ «Палац культури» на комісії.

Розпорядженням від 12 лютого 2021 року Житомирський міський голова звільнив Наталію Чісліну з посади директора комунального закладу «Палац культури».

Як повідомляв Житомир.info, розпорядженням від 7 листопада 2022 року заступник голови Житомирської обласної ради Володимир Ширма, який зараз є в.о. голови облради, звільнив Світлану Гресь з посади керівника обласного літературного музею та відразу призначив керувати бібліотекою.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Чісліна призначення літературний музей музей  
Матеріали по темі