Економіка

В Житомирській області впродовж січня заборгованість по заробітній платі зросла на 12,4 млн грн

22 February 2023, 10:40

Під головуванням заступника начальника Житомирської ОВА Віктора Градівського 21 лютого відбулося засідання обласної комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати, участь у якому взяли представники бізнесу Житомирщини, а також профільних структурних підрозділів Житомирської облвійськадміністрації.

Про це повідомляє пресслужба ОВА.

«Станом на 1 січня 2023 року загальна сума заборгованості у області становила 29,5 млн грн на 11 підприємствах. Впродовж січня сума боргу зросла на 12,4 млн грн і станом на 1 лютого 2023 року становила 41,8 млн грн на 11 підприємствах. На засідання обласної комісії запрошено керівників підприємств, на яких у січні відбулося зростання боргу. Також в подальшому будуть проведені засідання Бердичівської та Коростенської районних комісій щодо погашення заборгованості на даних підприємствах», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що метою засідання є розгляд стану справ на підприємствах-боржниках та визначення можливих шляхів погашення заборгованості з виплати заробітної плати. Які саме підприємства мають найбільші борги по зарплаті в публікації не зазначається.

Нагадаємо, станом на 1 листопада 2022 року загальна сума заборгованості по заробітній платі становила 31,5 млн грн на 16 підприємствах Житомирської області.

Як повідомляв Житомир.info, 17 січня 2023 року на засіданні постійної комісії з гуманітарних питань Житомирської обласної ради говорили про заборгованість із заробітної плати працівникам комунального навчального закладу «Довбиська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат» в розмірі 1,2 млн грн та вирішили ініціювати притягнення до дисциплінарної відповідальності в.о. директора Вадима Романчука і провести внутрішній аудит навчального закладу. Розпорядженням керівника обласної ради Романчук 3 лютого 2023 року звільнений «за власним бажанням».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: зарплата заборгованість ОВА борг Градівський комісія 
Матеріали по темі