Влада

Віталій Бунечко став головним «олімпійцем» Житомирської області

3 March 2023, 17:50

У Житомирі 3 березня 2023 року за участю президент Національного Олімпійського комітету України Вадима Гутцайта відбулася 10-а Асамблея відділення Національного Олімпійського Комітету в Житомирській області, під час якої керівником обласного підрозділу НОК був обраний начальник ОВА Віталій Бунечко.

Про це повідомив сам Бунечко.

«Під час роботи обласного комітету було оновлено його керівний склад. Дякую олімпійській спільноті за довіру очолити підрозділ Національного Олімпійського Комітету в Житомирській області у такий непростий час. Для мене це висока честь та велика відповідальність. Робота передбачається змістовна і масштабна, адже йдеться про розбудову олімпійського руху, залучення молоді і дорослого населення до занять фізичною культурою і спортом, а також продовження підготовки до прийдешніх Олімпійських ігор у Парижі в 2024 році та зимових Олімпійських ігор у Мілані 2026 року», - йдеться у повідомленні.

Керівник обласної військової адміністрації нагадав, що наші спортсмени продовжують відстоювати славу українського прапора, зокрема й на олімпійській арені.

«За останні місяці ми побачили сотні переможних миттєвостей. Їхні творці – професійні українські спортсмени, команди, провідні клуби, легкоатлети, веслувальники, шахісти, представники інших видів спорту. А також зовсім юні початківці, які роблять свої перші кроки, до великих перемог. Спортсмени Житомирщини продовжують займати призові місця та підіймати державний прапор на чемпіонатах Світу та Європи, прославляючи нашу Державу та рідні міста. Це є однією з найважливіших мотивацій для прийдешніх поколінь спортсменів, а також для сотень тисяч людей, які займаються спортом у своєму повсякденному житті. Унікальна сила олімпійського руху полягає у його здатності вселяти мрію у серця молодого покоління – майбутню плеяду переможців. Війна неминуче закінчиться й ми повернемося до нормального людського життя. А олімпійські цінності: досконалість, дружба, повага набудуть ще більшого значення у спортивному житті», - наголосив Віталій Бунечко.

Згодом заступник голови Житомирської обласної ради Володимир Ширма повідомив, що він був обраний першим заступником голови обласного відділення НОК.

Нагадаємо, з грудня 2014 року головою Житомирського обласного відділення Національного олімпійського комітету був Олександр Оніщук.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі 9 вересня 2022 року з нагоди Дня фізичної культури та спорту на майданчику біля кінотеатру «Жовтень» влаштували виставку обласних спортивних секцій та відділень.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Бунечко НОК олімпіада спортсмен Гутцайт  
Матеріали по темі