Влада

Директора комунального музею Житомирської облради призвали на військову службу

8 March 2023, 16:38

Керівника комунального закладу «Кмитівський музей образотворчого мистецтва ім. Й.Д.Буханчука» Житомирської обласної ради Ярослава Хитрого призвали на військову службу.

Розпорядження про увільнення Хитрого від виконання посадових обов’язків в.о. директора музею у зв’язку з призовом заступник голови облради підписав 23 лютого, оприлюднили документ лише 8 березня.

«Увільнити виконуючого обов’язки директора комунального закладу «Кмитівський музей образотворчого мистецтва ім. Й.Д.Буханчука» Житомирської обласної ради Хитрого Ярослава Олексійовича від виконання посадових обов’язків у зв’язку із призовом на військову службу, 23 лютого 2023 року. Підстава: повідомлення Житомирського ОМТЦК та СП», - йдеться у документі.

Зауважимо, що розпорядженням від 24 лютого в.о. директора Кмитівського музею був призначений заступник директора з адміністративно-господарської частини Сергій Кукелко.


Нагадаємо, за поданням управління культури та туризму облдержадміністрації обласна рада на сесії 14 липня 2022 року ухвалила рішення про припинення комунального закладу «Кмитівський музей образотворчого мистецтва ім. Й.Д. Буханчука» реорганізувавши його шляхом приєднання до комунального закладу «Житомирський обласний краєзнавчий музей». Зараз комунальний заклад перебуває в процесі припинення, а музей продовжує функціонувати як підрозділ обласного краєзнавчого музею.

Як повідомляв Житомир.info, на сесії Житомирської обласної ради 26 січня 2016 року депутати проголосували за призначення Ярослава Хитрого директором Кмитівського музею образотворчого мистецтва ім. Й.Д. Буханчука.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: облрада музей Хитрий призов  
Матеріали по темі