Влада

У Житомирі шукають кандидатів на посаду начальника управління транспорту і зв’язку міської ради

18 April 2023, 16:44

У Житомирі оголосили про заміщення вакансії начальника управління транспорту і зв’язку міської ради.

Відповідне оголошення від 18 квітня 2023 року оприлюднене на сайті мерії.

«Кваліфікаційні вимоги до кандидата: вища освіта не нижче ступеня магістра, спеціаліста, вільне володіння державною мовою. Стаж роботи на службі в органах місцевого самоврядування, на посадах державної служби або досвід роботи на керівних посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше 2 років», – зазначено в оголошенні.

Для військовозобов’язаних обов’язкова наявність військово-облікового документа з відміткою про взяття на військовий облік.

Особи, які бажають взяти участь у доборі, подають резюме на електронну адресу відділу кадрів та з питань служби в органах місцевого самоврядування Житомирської міської ради: kadry@zt-rada.gov.ua.

Кінцевий термін для подання резюме: 01 травня 2023 року.

Зазначено, що після закінчення прийому документів буде проведена співбесіда з кандидатами.

За додатковою інформацією можна звертатися за телефоном відділу кадрів та з питань служби в органах місцевого самоврядування Житомирської міської ради 48-11-81.

Окрім того, у міськраді оголосили про заміщення вакансій:

• провідного спеціаліста сектору з питань благоустрою муніципальної інспекції Житомирської міської ради;

• спеціаліста 1-ї категорії сектору з питань благоустрою муніципальної інспекції Житомирської міської ради.

Детальніше – тут

Зауважимо, що нині обов’язки начальника управління транспорту і зв’язку Житомирської міської ради виконує Микола Єрмаков.

Нагадаємо, 28 січня 2022 року мер Житомира підписав розпорядження про звільнення Костянтина Підпокровного з посади начальника управління транспорту і зв’язку з 31 січня 2022 року «за власним бажанням».

Як повідомляв Житомир.info, Костянтин Підпокровний був призначений на посаду начальника управління транспорту і зв’язку міської ради з 16 квітня 2019 року. Перед цим, на початку квітня, конкурсна комісія обирала претендента на посаду начальника управління транспорту: за результатами спілкування із кандидатами вирішили, що найбільш компетентним претендентом на посаду є Костянтин Підпокровний, який очолював управління транспорту, коли мером був Володимир Дебой.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: управління транспорту транспорт вакансія посада  
Матеріали по темі