Влада

Мер призначив депутата Житомирської міської ради директором комунального підприємства

18 April 2023, 16:48

Мер Житомира Сергій Сухомлин призначив директором комунального ВЖРЕП №6 депутата міської ради Ігоря Скоропада (фракція партії «Сила і Честь»).

Розпорядження про призначення Сухомлин підписав 11 квітня 2023 року.

«Призначити з 13 квітня 2023 року Скоропада Ігоря Михайловича на посаду директора комунального підприємства «Виробниче житлове ремонтно-експлуатаційне підприємство № 6» Житомирської міської ради та укласти з ним контракт», - йдеться у документі.

Зауважимо, що розпорядженням від 10 квітня 2023 року мер звільнив Романа Буласа з посади керівника комунального ВЖРЕП №6 «у зв’язку із закінченням терміну дії контракту».

Ігор Скоропад зараз є членом депутатської комісії з питань житлово-комунального господарства та інфраструктури міста, в попередньому скликанні Житомирської міської ради Скоропад входив до фракції ВО «Батьківщина».

Як повідомляв Житомир.info, в 2017 році ГО «Об’єднання споживачів природного газу міста Житомира», яку очолює Ігор Скоропад, подала колективний позов до суду на ПАТ «Житомиргаз» та ТзОВ «Житомиргаз Збут» щодо неправомірного нарахування плати за спожитий газ після встановлення підприємством прибудинкових приладів обліку газу.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Скоропад призначення ЖЕК Булас ВЖРЕП 
Матеріали по темі