Влада

Облрада віддає комунальний діагностичний центр Коростенській міськраді, а майновий комплекс в Житомирі – МОЗ

21 April 2023, 17:18

Житомирська обласна рада збирається змінити засновника комунального некомерційного підприємства «Обласний міжрайонний діагностичний центр у м. Коростені».

Відповідний проєкт рішення сесії 21 квітня оприлюднили на сайті облради.

«Вийти зі складу засновників комунального некомерційного підприємства «Обласний міжрайонний діагностичний центр у м. Коростені» Житомирської обласної ради шляхом виключення з нього Житомирської обласної ради. Передати права засновника комунального некомерційного підприємства «Обласний міжрайонний діагностичний центр у м. Коростені» Житомирської обласної ради Коростенській міській раді», - йдеться у проєкті рішення.

Підставою для розроблення проєкту рішення стали лист Житомирської обласної військової (державної) адміністрації від 06.04.2023 та рішення Коростенської міської ради від 20.04.2023 «Про надання згоди на безоплатне прийняття до комунальної власності Коростенської міської територіальної громади до сфери управління Коростенської міської ради прав засновника комунального некомерційного підприємства «Обласний міжрайонний діагностичний центр у м. Коростені» Житомирської обласної ради».

Нагадаємо, на попередній сесії обласної ради 16 березня депутати не підтримали проєкт рішення про ліквідацію комунального діагностичного центру в Коростені.

Також на сайті облради 21 квітня оприлюднений проєкт рішення сесії про безоплатну передачу в державну власність розташованого в Житомирі на вул. Князів Острозьких цілісного майнового комплексу обласного бюро судово-медичної експертизи Житомирської обласної ради. З відповідним листом до облради 4 квітня звернулося Міністерство охорони здоров’я.

Як повідомляв Житомир.info, на сесії Житомирської обласної ради 16 березня 2023 року депутати проголосували за надання згоди на передачу у державну власність майна санаторію «Дениші» та чотирьох земельних ділянок, на який воно знаходиться. Підставою для такого рішення став отриманий 6 березня лист від Служби безпеки України щодо передачі їм санаторію «Дениші».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: облрада діагностичний центр Коростень майно МОЗ  
Матеріали по темі