Суспільство

Житомирянин з побратимом, які пішки подолали шлях між двома містами, встановили рекорд України

20 May 2023, 12:23

Житомирянин Олександр Швецов з побратимом Сергієм Храпком, які 19 травня завершили благодійний марафон «Із полум’я зродилися», ще й встановили рекорд України.

Про це ветеран АТО, волонтер Олександр Швецов 20 травня повідомив на своїй Facebook-сторінці.

«Більше 8 років назад, чесно кажучи, я думав, що ходити вже не зможу, а просто буду свій «залишок» пересуватися до пошти за пенсією))) Пацани та дівчата з ампутаціями: НЕ ВЕДІТЬСЯ НА ЦЮ ПАРАНОЮ У ВАШИХ ГОЛОВАХ. Бо одного разу у Вашому житті зʼявиться дядько з написом на жилетці «Експерт, Національний реєстр рекордів»

підійде та скаже: «Ви встановили новий рекорд України!»», – написав Олександр.

У коментарі Житомир.info Олександр уточнив назву рекорду: «Найбільша кількість кроків, зроблених двома протезованими людьми назустріч один одному. Марафон «Із полум’я зродились» Сергій Храпко та Олександр Швецов».

Як повідомляв Житомир.info, ветеран АТО з Житомира Олександр Швецов разом побратимом із Києва Сергієм Храпком вирішили пройти марафон, щоб зібрати кошти на обладнання для шпиталю, де колись лікувалися. 15 травня 2023 року ветерани розпочали свій благодійний марафон «Із полум’я зродилися». Дистанція, яку мали пройти хлопці назустріч один одному, – 120 км. Мета марафону – зібрати 3 млн 633 тисячі 420 грн на купівлю гастроскопа для київського шпиталю. Увечері 19 травня Олександр Швецов повідомив, що вони з побратимом завершили шлях між Києвом та Житомиром.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: марафон Швецов волонтер рекорд  
Матеріали по темі