Влада

Президент призначив нового голову Коростенської РДА: був в гуманітарному штабі ОДА, балотувався від різних партій

25 September 2023, 19:59

Президент Володимир Зеленський призначив Олега Рябого головою Коростенської райдержадміністрації.

Відповідне розпорядження президент підписав 25 вересня 2023 року.

«Призначити РЯБОГО Олега Івановича головою Коростенської районної державної адміністрації Житомирської області», - йдеться в документі.

Найсвіжішу інформацію про Рябого Олега Івановича нам вдалося знайти на сайті Олевської територіальної громади:

16 березня 2022 року – «Гуманітарний штаб при Житомирській обласній військовій адміністрації надіслав до Олевська гуманітарний вантаж для допомоги внутрішньо переміщеним особам. Доставку вантажу здійснив наш земляк Рябой Олег Іванович»;

5 січня 2023 року – «До Олевської громади надійшла допомога від міжнародної благодійної організації Юнісеф у межах крос-секторального проекту, що реалізує на Житомирщині ГО «НУО «Ін Тач Юкрейн Фундейшн», за сприяння голови Житомирської обласної військової адміністрації Віталія Бунечка та гуманітарного штабу при Житомирській ОВА. Доставку вантажу здійснив наш земляк Рябой Олег Іванович, представник гуманітарного штабу при Житомирській ОВА».

Також є інформація й про політичну діяльність нового голови Коростенської РДА: Рябой Олег Іванович народився в 1972 році в селі Сущани Олевського району Житомирської області, на місцевих виборах 2015 року балотувався в депутати Житомирської обласної ради від ВО «Батьківщина». На той час він був членом цієї партії й заступником директора Іршанського гірничо-збагачувального комбінату ДП «Об’єднана гірничо-хімічна компанія». В 2020 році вже безпартійний Олег Рябой балотувався в депутати Житомирської районної ради від партії «За майбутнє», на той час він працював радником директора ДП «Бурштин України».

До призначення головою Коростенської РДА Олег Рябой працював заступником директора – начальником управління агропромислового комплексу департаменту агропромислового розвитку та економічної політики Житомирської ОДА, нижче фото з наради, проведеної 14 вересня 2023 року:


Як повідомляв Житомир.info, президент Володимир Зеленський 8 серпня 2023 року підписав розпорядження про звільнення Юрія Тарасюка з посади голови Коростенської РДА та призначив його головою Житомирської РДА.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: РДА призначення Коростень Рябой  
Матеріали по темі