Здоров'я

Зробити волосся густим та розкішним допоможе трихолог МЦ «Відновлення»

23 November 2023, 11:06

З давніх часів густе волосся вважалося найбільшою прикрасою для жінки. У народній творчості неодноразово оспівувалась врода українок з пишною косою. Наші пращури порівнювали волосся з сонячним промінням, стиглим колоссям та надавали йому неабиякого значення. Плетена довга коса за давніми віруваннями захищала від зла і темних сил. А коротке волосся вважали ганебним: привселюдно обрізали волосся крадійкам та незаміжнім дівчатам, що втратили цнотливість.

З того часу багато що змінилося. І попри те, що кожна сучасна жінка має право виглядати так, як їй подобається, довге волосся до сих пір залишається в моді. Чимала кількість представниць прекрасної статті намагається відростити волосся та прагне, щоб воно мало дійсно гарний та здоровий вигляд. Але таке, на перший погляд, просте бажання, не завжди легко втілити в життя. Постійні стреси, неправильний догляд, зниження імунітету, дефіцит потрібних вітамінів та гормональні коливання можуть суттєво вплинути не тільки на якість волосяного покриву, але й спровокувати випадіння.

Варто зазначити, що з такою проблемою можуть зіткнутися не тільки жінки, але й чоловіки. І в обох випадках це може суттєво вплинути на самооцінку та емоційний стан.

На щастя, у процесі розвитку науки та медицини накопичувалися знання про фази росту волосся та розуміння того, як деякі зміни в організмі впливають на цей процес. Для того, щоб не витрачати час і зусилля на неефективні доглядові засоби, в сучасному світі можна звернутися до спеціаліста, який з’ясує точну причину проблеми та призначить дієве лікування.

Трихологія – відносно нова галузь у дерматології, яка продовжує активно розвиватися. Лікарі цієї спеціальності допомагають позбутися надмірного випадіння волосся, жирності шкіри голови, лупи, сухості та ламкості.

Для діагностики стану волосся та шкіри голови використовують відносно простий та нетравматичний метод дослідження – трихоскопію. Він дає можливість оцінити стан волосяних фолікулів та виявити аномалії. На основі отриманих даних, підбирається метод лікування. JAK-інгібітори, місцеві та системні кортикостероїди або міноксидил, ін’єкційні та апаратні методики відновлення волосся – далеко не все, що використовують у лікуванні захворювань росту волосся. Головне вчасно виявити причину та кваліфіковано провести лікування.

Якщо ви маєте проблеми, які впливають на якість вашого волосся, рекомендуємо звернутися за консультацією до лікаря трихолога у МЦ «Відновлення». Записатися на консультацію або дізнатися більше інформації можна на сайті або за телефоном 0800 305 860. Чекаємо на вас за адресою м. Житомир, вул. Любарська, 4.

Сайт медичного центру: https://vidnovlennya.center/
Сторінка у
FB: https://www.facebook.com/Vidnovlennia

«Відновлення» – клініка, де лікують причини, а не симптоми!

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Відновлення медична клініка МЦ Відновлення трихолог лікар волосся жінка чоловік діагностика лікування 
Матеріали по темі