Місто

На Михайлівській у Житомирі вантажівка провалилася у фонтан

8 May 2024, 11:54

У Житомирі 8 травня на пішохідній Михайлівській провалилася вантажівка.

Про це Житомир.info повідомили читачі.

На фото видно, що вантажний мікроавтобус заїхав на фонтан та правим заднім колесом продавив кілька плит на ньому. Чи пошкоджене обладнання фонтану наразі не відомо. Зауважимо, що автівка має номери Вінницької області.

Коментар патрульної поліції про ДТП на Михайлівській та відео з його наслідками дивіться тут

Нагадаємо, наприкінці квітня на Михайлівській комунальники готували улюблений фонтан житомирян до запуску, а 1 травня стало відомо, що цьогоріч фонтани у Житомирі вмикати не планують задля економії бюджетних коштів. Мер Сергій Сухомлин пояснив, що кожен рік на обслуговування фонтанів у бюджеті закладається приблизно 1,9 млн грн, але ці кошти краще витратити на придбання дронів для військових.

Як повідомляв Житомир.info, 13 липня 2023 року наші журналісти під час зйомки відео про головну пішохідну вулицю Житомира посеред літа, зафіксували вантажний мікроавтобус, який вдень їхав по Михайлівській. Фото порушника передали патрульній поліції і 17 липня патрульні повідомили, що розшукали водія Volkswagen, який здійснив рух та зупинку на пішохідній вулиці, порушивши вимогу інформаційно-вказівного знака 5.36 «Пішохідна зона» в поєднанні з інформаційною табличкою, де зазначено час обслуговування підприємств розміщених на цій вулиці. Водій отримав від інспекторів адмінпостанову за ч. 1 ст. 122 (Порушення вимог дорожніх знаків) КУпАП, покарання – штраф 340 грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Михайлівська вантажівка фонтан  
Матеріали по темі