Місто

Патрульні затримали чоловіка, який у Житомирі на вул. Хлібній намагався викрасти ВАЗ

14 May 2024, 14:35

У Житомирі патрульні затримали ймовірного злочинця, який намагався викрасти авто «ВАЗ» на вул.Хлібній.

Про це 14 травня повідомляє патрульна поліція Житомирської області.

«Сьогодні вранці нам надійшло звернення про незаконне проникнення до транспортного засобу ВАЗ на вулиці Хлібній. Заявник повідомив, що побачив, як невідома особа намагалася поїхати на його авто. Власник завадив останньому це зробити, але особа зачинилася в автомобілі. За лічені хвилини патрульні прибули на місце виклику, відкрили авто та затримали чоловіка», - повідомляють патрульні.

Громадянин зізнався патрульним, що хотів поїхати на автомобілі, проте наміри свого вчинку пояснити не міг.

«Під час спілкування з кермувальником патрульні виявили у нього ознаки наркотичного сп'яніння. Пройти обстеження на стан сп'яніння у найближчому медзакладі в лікаря-нарколога водій — відмовився. Ми склали на нього відповідні адміністративні матеріали», - розповіли правоохоронці.

На місце події інспектори викликали слідчо-оперативну групу для з’ясування всіх обставин справи та кваліфікації дій правопорушника.

Фото: патрульна поліція Житомирської області

Нагадаємо, 16 березня на Корбутівці п’яний 21-річний житомирянин виштовхав зі стоянки чужий «ВАЗ» та намагався його завести. Затриманий молодик визнав свою провину та розповів, що хотів скористатися автомобілем, щоб дістатися додому.

Як повідомляв Житомир.info, 16 лютого 2024 року п’яний чоловік викрав ВАЗ на майдані Привокзальному у Житомирі: його затримали за 6 хвилин. А вже 17 лютого 2024 року правоохоронці повідомили про підозру жителю Сумщини, який напідпитку викрав ВАЗ.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: угон ВАЗ патрульний Хлібна Житомир  
Матеріали по темі