Місто

На футбольному турнірі у Житомирі збирали гроші для 95-ї бригади – грали військові, рятувальники, капелани та поліцейські

17 May 2024, 18:09

У Житомирі організували благодійний футбольний турнір між збірною командою ДШВ, поліцейськими, надзвичайниками та капеланами, на якому збирали гроші для 95-ї окремої десантно-штурмової Поліської бригади.

«Представляємо громадське формування «Капеланський патруль», вже більше ніж 5 років в Україні реалізовуємо проєкти моральної підтримки для правоохоронців, для захисників. Сьогоднішній турнір має на меті згуртування, підтримати дух перемоги, дух боротьби, підтримати морально», – говорить старший капелан ГФ «Капеланський патруль» Сергій Козлов.

«Цього року кількість команд збільшилася з 4 до 8. У змаганнях беруть участь військовослужбовці, поліцейські, рятувальники, експерти, інші силові відомства та наші друзі капелани», – говорить начальник Житомирської академії поліції Максим Каптенко.

Гравці говорять, що такі турніри зближують, а ще дають змогу зробити добру справу – допомогти Збройним Силам України.

«Турнір, який поєднує всіх нас, всі силові структури, які стоять, охороняють нашу країну. Дуже важливі, бо завжди перебувати на передовій воно тяжко і хочеться відпочити, і якийсь період побути з сім'єю», – капітан команди ДШВ Анатолій Галайба.

«Якщо збір коштів, тоді гадаю це важливо. Тому що їм потрібна допомога наша», – каже курсант Житомирського військового інституту імені С. Корольова Тарас Янишевський.

Переможцями турніру стала команда рятувальників. А зібрати вдалося близько 10 тисяч грн для 95-ї бригади.

Нагадаємо, 8 серпня 2022 року відбувся благодійний матч між надзвичайниками та поліцейськими, на якому зібрали 30 тис. грн на авто для ЗСУ.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: футбол турнір збір поліція ДСНС капелан ДШВ військовий Каптенко Галайба Козлов  
Матеріали по темі