Місто

У Житомирі все ще працюють над ескізом «Алеї героїв», тому не встигнуть встановити до 23 травня

21 May 2024, 16:44

Стенд з портретами загиблих захисників у Житомирі не встигнуть встановити до 23 травня – Дня Героїв.

Як розповідають в муніципалітеті, ескіз потребує доопрацювання на прохання рідних, наразі над цим працюють.

«У нас була розмова про те, що до 23 травня ми збудуємо та встановимо «Алею героїв». Зіштовхнутися з тим, що було багато звернень від сімей загиблих з деякими змінами, які б полегшили, покращили цю стелу, яка планується. Були проблеми, що трохи зависоко до фотографій, сім’ї хотіли, щоб це було враховано для них. Після останньої зустрічі ми зрозуміли, що конструкція буде збільшена, її потрібно буде розширювати. Щоб не витрачати місцевий бюджет, будемо залучати комунальні підприємства, щоб власними силами зробити цю алею. Потрібні будуть зварювальні роботи, встановлення на майдані Корольова», – розповідає начальник управління у справах ветеранів війни Житомирської міської ради Андрій Забігайло.

Зараз розробляють ескіз з урахуванням побажань родин загиблих захисників. Коли саме у Житомирі встановлять «Алею героїв», конкретних термінів не називають, кажуть: намагатимуться зробити якомога швидше.

«Терміни? Ми будемо робити максимально швидко, тому що затягувати вже немає часу, потрібно її зробити. Хочеться протягом місяця її зробити. До кінця тижня буде зроблений ескіз, робочою групою буде погоджено і беремося до роботи», – сказав Андрій Забігайло.

Нагадаємо, 2 травня мер Житомира розповів, що «Алею героїв» планують встановити до Дня Героїв, 23 травня, та показав ескіз.

Як повідомляв Житомир.info,15 квітня 2024 року представники місцевої влади обговорювали з родинами загиблих, де встановити «Алею героїв».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Алея героїв Забігайло ескіз День героїв  
Матеріали по темі