Місто

Ще одне футбольне поле у житомирському ліцеї профінансує ФК «Полісся»

24 May 2024, 11:10

Виконком надав дозвіл на укладання договору між ліцеєм №34 та ТОВ «Футбольний клуб «Полісся»» на будівництво футбольного поля.

Про це 24 травня повідомили на позачерговому засіданні виконавчого комітету Житомирської міської ради.

«Прошу включити питання до Порядку денного. Ми вже надавали відповідні дозволи на укладання договорів по ліцею №16 і ліцею №5. Зараз прошу надати дозвіл на укладання договору по ліцею №34 з товариством з обмеженою відповідальністю «Футбольний клуб «Полісся»» на будівництво футбольних полів за кошти ФК «Полісся»», - повідомила перша заступниця мера Світлана Ольшанська.

Мер Житомира подякував «Поліссю» за інвестиції в розвиток футбольних полів у житомирських школах.

«Величезна подяка ФК «Поліссю». Ми стільки років інвестували кошти в цей комунальний клуб, а вже рік вони інвестують, окрім великого футболу, в дітей Житомира і в будівництво спортивних майданчиків, футбольних полів, для житомирських шкіл. Це повністю кошти приватні, фонд «BGV». Буткевичу Геннадію Владиславовичу величезна подяка!», - сказав Сергій Сухомлин.

Ліцей №34 став третім закладом освіти у Житомирі, який отримав фінансування від ФК «Полісся».

«На виконання укладеного меморандуму з товариством з обмеженою відповідальністю «Футбольний клуб «Полісся»»... Це вже третій заклад освіти в якому буде відбуватися реконструкція спортивного майданчика за кошти ТОВ «Футбольний клуб «Полісся»». Цим рішенням погоджується укладання договору», - зазначив директор юридичного департаменту Житомирської міської ради Євгеній Черниш.

Як повідомляв Житомир.info, 16 лютого 2024 року у Житомирі презентували стратегію розвитку дитячого футболу. Зокрема, в планах було покращити інфраструктуру та створити районні академії на базі ліцеїв №5, №14 та №16. З фінансуванням місту допоможе футбольний клуб «Полісся», який зацікавлений в тому, щоб допомогти хлопцям та дівчатам розкрити свої спортивні таланти.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: виконком міськрада футбольне поле ліцей ФК "Полісся" футбол Ольшанська Сухомлин Черниш 
Матеріали по темі