Місто

У Житомирі попрощалися із захисником, який у березні 2022 року добровільно став на захист українських кордонів

27 May 2024, 14:25

У Житомирі в останню путь провели військового Сергія Бондарчука, який з березня 2022 року добровільно став на захист держави від російських окупантів.

Про це 17 травня повідомила пресслужба Житомирської міської ради.

«На щиті повернувся Герой. Бондарчук Сергій Сергійович (14.02.1983 — 20.05.2024). Народився у селі Березівка, Житомирського району. Після місцевої ЗОШ вступив до ПТУ №18, де здобув професію. Надалі працював на підприємствах Житомира. Проходив строкову службу в лавах ЗСУ. Повернувшись до цивільного життя, продовжив працювати у приватному бізнесі та мріяв відкрити власну справу з ремонту автомобілів. Одружений, з коханою дружиною виховували двох діток. З березня 2022 року добровільно став на захист держави від російських окупантів. За мужність і самовіддані дії при захисті Батьківщини був нагороджений нагрудним знаком «Ветеран війни»», - йдеться у повідомленні.

Героїчно загинув 20.05.2024 року під час виконання бойового завдання.

Нагадаємо, 20 травня на щиті до Житомира повернувся захисник В'ячеслав Колотуша, який брав участь у боях на східних рубежах країни та загинув 13 травня під час виконання бойового завдання.

Як повідомляв Житомир.info, 14 травня 2024 року у Житомирі попрощалися з двома військовимиЮрієм П'ясківським та Андрієм Демчиком, які добровільно стали на захист українських кордонів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: загиблий військовий поховання прощання Бондарчук 
Матеріали по темі