Місто

У Житомирі попрощалися із військовим, який на початку повномасштабного вторгнення повернувся з Угорщини задля захисту Батьківщини

29 May 2024, 13:54

У Житомирі в останню путь провели Олексія Ярчевського, який на початку повномасштабного вторгнення повернувся з Угорщини в Україну та став на захист держави.

Про це 29 травня повідомила пресслужба Житомирської міської ради.

«На щиті повернувся Герой. Ярчевський Олексій Ігорович (16.09.1987 — 24.05.2024). Народився у Житомирі. Навчався у ЗОШ №22. Після закінчення школи вступив до ПТУ №15, де здобув професію «Газоелектрозварювальник» підвищеного ІV розряду та отримав диплом з відзнакою.Працював у приватному бізнесі. Захоплювався ремонтом технічних засобів та автомобілів. Мав донечку. З 2020 року працював в Угорщині. Та коли почалася повномасштабна війна, відразу повернувся в Україну. З перших днів березня 2022 року добровільно став на захист держави від російських окупантів у складі ДШВ ЗСУ.У його золотих руках оживала безнадійно втрачена, на перший погляд, техніка. Про його бойові подвиги, відчайдушність і героїзм завжди пам'ятатимуть бойові побратими і з гордістю розповідатимуть всім. Олексій героїчно загинув 24.05.2024 року під час виконання бойового завдання», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 28 травня до Житомира на щирі повернувся Петро Рихвальський, який загинув 24 липня 2023 року.

Як повідомляв Житомир.info, 17 травня 2024 року у Житомирі в останню путь провели військового Сергія Бондарчука, який з березня 2022 року добровільно став на захист держави від російських окупантів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: загиблий прощання поховання військовий Ярчевський 
Матеріали по темі