Місто

У Житомирі через е-торги виставили на оренду будівлю «Військторгсервісу» та КПП

31 May 2024, 13:21

У системі «Прозорро.Продажі» можна знайти актуальні оголошення з оренди державного майна практично у всіх регіонах України. На торги виставляють об’єкти, що не використовуються, та якими потрібно ефективно управляти. Кошти з оренди надходять до держбюджету та можуть слугувати підтримкою для Сил оборони, адже на армію держава може витрачати лише зароблені кошти

У Житомирі через онлайн-торги здають в оренду будівлю лазні та КПП. Об’єкт перебуває на балансі філії концерну «Військторгсервіс» та зараз не використовується. Він розташований на вулиці Героїв Десантників, 31.

Загальна площа — майже 385 квадратних метрів. Приміщення може бути використано за будь-яким призначенням, обмежень щодо цього немає. Його здають в оренду на 5 років.

Технічний стан оцінили як задовільний. Є електрика, вода. Каналізації, газу й опалення немає.

Стартуватиме вартість оренди з понад 29 тисяч гривень на місяць. Заявки на участь в аукціоні можна подавати до 9 червня, аукціон запланований на 10 червня.

Як знайти потрібний об’єкт на «Прозорро.Продажі»?

В онлайн-аукціонах можуть брати участь як фізичні, так і юридичні особи. Щоб орендувати державне або комунальне приміщення, потрібно:

  1. Зайти на сайт «Прозорро.Продажі», обрати розділ «Аукціони», далі — «Оренда державного та комунального майна».
  2. Налаштувати систему фільтрів і вибрати об’єкт.
  3. Зареєструватись на одному з акредитованих у системі майданчиків (вони є на сторінці кожного оголошення), подати заявку на участь.
  4. Оплатити реєстраційний та гарантійний внески (останній повертається, якщо ви не переможете в е-торгах).
  5. Взяти участь в аукціоні та зробити переможну ставку.
  6. Підписати протокол і договір оренди.

Цю статтю створено завдяки підтримці американського та британського народів через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) та Управління закордонних справ, Співдружності та розвитку (UKaid). Погляди та думки авторів, висловлені у цих публікаціях, не обов’язково відображають погляди USAID, уряду США, UKaid або уряду Сполученого Королівства.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: оренда приміщення Прозорро.Продажі аукціон 
Матеріали по темі