Місто

У Житомирі попрощалися із захисником, який з 2017 року захищав Україну у складі військового підрозділу ДШВ ЗСУ

31 May 2024, 14:10

У Житомирі попрощалися із військовим Максимом Алфьоровим, який з 2017 року захищав Україну у складі військового підрозділу ДШВ ЗСУ.

Про це 31 травня повідомила пресслужба Житомирської міської ради.

«Житомир попрощався із Героєм-Захисником. Алфьоров Максим Володимирович (01.06.1990 — 27.05.2024). Народився у місті Кам'янське на Дніпропетровщині. Закінчивши місцеву школу, здобув робітничу професію і працював на підприємстві. Із 2017 року став на захист України від російських агресорів у складі військового підрозділу ДШВ ЗСУ. Одружений, з коханою дружиною чекали на дитину. За мужність і самовіддані дії при захисті Батьківщини неодноразово був нагороджений державними та відомчими нагородами та відзнаками. Смерть вирвала Воїна із лав Захисників. 27.05.2024 року його серце зупинилося», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 30 травня на щиті до Житомира повернулися захисникиМаксим Русніченко та Володимир Піньковський, які героїчно загинули під час виконання бойових завдань.

Як повідомляв Житомир.info, 29 травня 2024 року у Житомирі в останню путь провели Олексія Ярчевського, який на початку повномасштабного вторгнення повернувся з Угорщини в Україну та став на захист держави.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: загиблий прощання поховання військовий Алфьоров 
Матеріали по темі