Місто

У житомирському парку 300 дітей змагаються на чемпіонаті України з веслування на драгонботах

1 June 2024, 14:29

У житомирському Шодуарівському парку 1 червня стартував чемпіонат України з веслування на човнах «Дракон» серед дітей. Участь бере 300 спортсменів різних вікових категорій.

Ті, хто покаже себе найкраще представлятимуть Україну на чемпіонаті Європи, кажуть організатори змагань.

«Сьогодні у Житомирі проходить чемпіонат України з веслування човнах «Дракон» серед дітей. Є дві категорії – 13-14 років та 15-18 років, але у нас тут є і менші дітки, які допущені за допуском лікаря. Міст десь 9-10, це Волинь, Луцька область, Вінницька область, Київська область, Київ, Рівне. Заявлено 300 дітей, з початку було більш як 400, але деякі команди не приїхали. Дистанції для меншої категорії 200 м та 1 км, для старшої категорії 200 м та 2 км. Завтра залишаються найсильніші діти. Вони залишаються і з них ми формуємо основні команди різних категорій, вони поїдуть на чемпіонат Європи в Чехію на початку липня», – розповідає голова федерації з веслування на човнах «Дракон» Житомирської області, тренер команди збірної України Дмитро Мороз.

Нагадаємо, житомирські спортсмени четвертий рік поспіль посідають 1 місце у всеукраїнському рейтингу веслування на човнах «Дракон». У 2023 році житомирські спортсмени набрали 56555,00 залікових балів.

Як повідомляв Житомир.info, з 30 червня по 2 липня 2023 року у житомирському гідропарку проходив чемпіонат України з веслування на човнах «Дракон».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: драгонбот дракон чемпіонат України веслування Шодуарівський парк  
Матеріали по темі