Місто

Житомирські спортсмени здобули 12 нагород на чемпіонаті України з веслування на човнах «Дракон»

3 June 2024, 11:27

Житомирські спортсмени здобули 4 золотих, 6 срібних та 2 бронзових нагороди під час чемпіонату України з веслування на човнах «Дракон» серед юнаків та юніорів.

Про це 3 червня повідомляє управління національно-патріотичного виховання, молоді та спорту Житомирської ОДА.

«З 31 травня по 02 червня 2024 року в мальовничому Шодуарівському парку міста Житомира відбувся чемпіонат України з веслування на човнах «Дракон» серед юнаків та юніорів (III ранг). Ці змагання стали дуже вдалими для команд Житомирських веслувальників - 4 золотих, 6 срібних та 2 бронзові нагороди. За результатами цих змагань наші спортсмени в складі національної збірної будуть представляти Україну в Чехії на чемпіонаті Європи», - йдеться в повідомленні.

Зазначимо, результати чемпіонату України з веслування на човнах «Дракон» серед юнаків та юніорів можна переглянути тут.

Нагадаємо, у житомирському Шодуарівському парку 1 червня стартував чемпіонат України з веслування на човнах «Дракон» серед дітей. Участь взяли 300 спортсменів різних вікових категорій.

Як повідомляв Житомир.info, житомирські спортсмени четвертий рік поспіль посідають 1 місце у всеукраїнському рейтингу веслування на човнах «Дракон». У 2023 році житомирські спортсмени набрали 56555,00 залікових балів.

З 30 червня по 2 липня 2023 року у житомирському гідропарку проходив чемпіонат України з веслування на човнах «Дракон».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Дракон спорт веслування драгонбот спортсмен чемпіонат Житомир медаль  
Матеріали по темі