Місто

Двоє чоловіків в масках зламали замок та обікрали житомирську кондитерську на Промавтоматиці

4 June 2024, 10:14

Житомирські поліцейські оперативно затримали причетних, які винесли виторг з кондитерської. Повідомлення про крадіжку надійшло вночі 1 червня. Менше, ніж за годину оперативники кримінальної поліції затримали причетних. Нині їм повідомлено про підозру в учиненому.

Про це 3 червня повідомили в Житомирському районному управлінні поліції.

«На записах камер відеоспостереження було зафіксовано, як двоє незнайомців, пошкодивши замок вхідних дверей, зайшли всередину приміщення та забрали з каси готівку. Оперативники кримінальної поліції Житомирського райуправління, заручившись підтримкою колег з УКР ГУНП в області, одразу ж розпочали проведення необхідних розшукових заходів, необхідних для встановлення причетних. Пошуки ускладнювалися тим, що чоловіки всіма способами намагалися приховати свої обличчя», - йдеться в повідомленні.

Поліцейські проаналізували наявну інформацію та вже менше, ніж за годину, встановили причетних. Оперативники розшукали двох містян віком 45 та 48 років. У чоловіків вилучили частину викрадених коштів та інші докази їх протиправної діяльності. Встановлено, що вони вже притягувалися до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів.

Слідчі Житомирського райуправління поліції затримали обох причетних в порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України. Нині їм інкриміновано крадіжку, вчинену в період воєнного стану (ч. 4 ст. 185 КК України).

«Також поліцейські перевіряють інформацію щодо причетності чоловіків до вчинення ще низки подібних кримінальних правопорушень на території міста», - підсумовують правоохоронці.

За вчинене підозрюваним загрожує від 5 до 8 років ув’язнення.

Як стало відомо Житомир.info, злодії обікрали приватну кондитерську на Промавтоматиці.

Нагадаємо, 21 травня у Житомирі 22-річний працівник торговельного закладу вкрав з каси 50 тисяч гривень та програв їх в онлайн-казино.

Як повідомляв Житомир.info, 29 грудня 2023 року звягельські поліцейські розшукали причетного, який перед святами обікрав сільську крамницю та виніс звідти цигарки, їжу, алкоголь та кухонні ножі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: крадіжка кондитерська Промавтоматика злодій виторг поліція маска  
Матеріали по темі