Місто

Компанія «Рудь» на міжнародній виставці в Амстердамі

4 June 2024, 10:37

28-29 травня у виставочному центрі RAI в Амстердамі (Нідерланди) відбулася виставка PLMA «World of Private Label», що стала найбільшою у світі подією для власних торгових марок. В цьому році виставку відвідали представники з 115 країн світу, на ній було представлено понад 4000 виробників свіжих та заморожених продуктів харчування, сухих продуктів та напоїв, а також товарів нехарчової категорії. Учасники цієї міжнародної події беруть в ній участь для проведення перемовин, обміну контактами, дегустації новинок, просування товарів на зовнішніх ринках, популяризації власного бренду, тощо.

Компанія «Рудь» вже декілька років поспіль є учасником цієї міжнародної події. Cтенд підприємства відвідало багато гостей і кожному гостю було приділено належну увагу.Відвідувачі були приємно здивовані широким асортиментом продукції, що поєднував в собі різні форми, види, смаки, а також кількістю наших міжнародних сертифікатів. Особливу увагу, як і минулого року, візитери приділили морозиву у формі брикету, оскільки цей вид для них ще й досі залишається дещо незвичним. Не залишились без уваги сорбети, фруктові льоди, пломбір з овечого молока, класичний пломбір та інші новинки.

На сьогодні АТ «Житомирський маслозавод» успішно експортує свою продукцію до 40 країн світу та є найбільшим експортером морозива в Україні. Динамічно збільшуються експортні поставки до Польщі, Чехії, Словаччини, Данії, Об'єднаних Арабських Еміратів, Естонії, Боснії та Герцеговини, Іспанії, Великобританії, Ірландії, Франції, Нідерландів, Литви, Китаю, Греції, Німеччини, Сенегалу, Котдівуару, Габону, Італії, Латвії, а також Казахстану, Киргизії, Азербайджану, Вірменії, Папуа Нової Гвінеї, Ізраїлю, Молдови, Болгарії, Іраку, Грузії, Румунії, Саудівської Аравії, США, Австралії, Бахрейну, Швейцарії та інших країн. Зараз у світі зріс інтерес до української продукції, тож маємо нагоду гідно представити морозиво «Рудь» на міжнародному ринку.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Рудь маслозавод морозиво виставка 
Матеріали по темі