Місто

До Житомира на щиті повернувся 20-річний захисник, який добровільно став на захист України у 2022 році

4 June 2024, 12:44

До Житомира на щиті повернуся 20-річний військовослужбовець ЗСУ Данило Корнілов, який загинув 26 травня під час бойового завдання. За життя військовий отримав грамоти та бойову відзнаку Міністерства оборони України. Данило Корнілов мав кохану дівчину, але одружитися не встиг.

Про прощання із Данилом Корніловим повідомила пресслужба Житомирської міської ради 4 червня.

На щиті повернувся Герой...

Корнілов Данило Вікторович (07.08.2003 — 26.05.2024)

Народився у м Житомирі. Навчався у Ліцеї №24. Далі — в ПТУ №6, де здобув професію «Газоелектрозварювальник». Працював за спеціальністю у приватному бізнесі.

З початку повномасштабного вторгнення російської федерації добровільно став на захист України в складі ТРО. Потім — в іншому військовому підрозділі ЗСУ.

Мав кохану дівчину, та, на жаль, не встиг одружитися…

За сумлінне виконання бойових завдань, мужність та відвагу був відзначений грамотами та бойовою відзнакою Міноборони України.

Героїчно загинув 26 травня 2024 року під час виконання бойового завдання із захисту України…

Нагадаємо, 31 травня у Житомирі попрощалися із військовим Максимом Алфьоровим, який з 2017 року захищав Україну у складі військового підрозділу ДШВ ЗСУ.

Як повідомляв Житомир.info, 30 травня 2024 року на щиті до Житомира повернулися захисникиМаксим Русніченко та Володимир Піньковський, які героїчно загинули під час виконання бойових завдань.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: прощання на щиті загиблий поховання Корнілов військовий військовослужбовець ЗСУ  
Матеріали по темі